03.03.12

Благодійний вечір українського романсу



Перший день весни покликав усіх любителів поезії та романтики на Благодійний вечір українського романсу за участю учнів 5-А та 6-Б класів. 
На голови, де наче солов’ї,
Своє гніздо щодня звивають будні.
Упав романс, як він любив її
І говорив слова їй незабутні.

Ось як тепло та несподівано сказала про романс Ліна Костенко. І справді, коли поруч звучить романс, хочеться вірити, що любимо ми і люблять нас. Романс повертає нас на стежки щасливого чи втраченого кохання, нагадуючи, що є такі цінності, якими не можна нехтувати. Романсу ми довіряємо свої найпотаємніші думки, у ньому шукаємо відповіді на потаємні питання.
Ведучі вечора Яцюк Т. та Балабан М. зробили для гостей   екскурс у минуле романсів та коротенько розповіли про їхнє походження.
Присутні змогли насолодитись прекрасними романсами на слова Ліни Костенко у виконанні Ольги Богомолець під мультимедійний супровід Ліщук К.



Учні 5-А та 6-Б класів декламували мало відомі поезії про кохання. "Родзинкою" вечора стало те, що учениця 5-А класу Козуб Я. прочитала власний вірш "Знову там, де кінчається день..."

Ще однією особливістю свята стало те, що гостей пригощали випічкою, зробленою руками самих учасниць дійства. 
Присутні змогли не лише обмінятись враженнями, а й скласти свої побажання одне одному до Пляшки добра, яку відкриють наступного року. 
Уже стало традицією для учасників свята проводити подібні вечори у романтичній атмосфері: свічки, квіти, приємна музика, вузьке коло людей... Сподіваємось, що вечір і цього року не залишив байдужим жодного присутнього.

Фотографії Марчука Романа

Немає коментарів:

Дописати коментар